NAVIGASJON
SOSIAL
KONTAKT e: info@sw.no
Copyright © 2022 Allthegoodies.com
Her samler vi alle trådene fra gjennomgangen og henter inn alle resultatene fra de ulike kartleggingsskjemaene og dokumentene som er uarbeidet i denne prosessen. De kobles så sammen med det viktigste fra presentasjonen av virksomheten og den Strategiske Plattformen. Det er her nøkkelen til hene strategiarbeidet ligger.
Strategisk program
Det meste av dette verktøyet ligger åpent tilgjengelig, men for å få tilgang til de ulike kartleggings- verktøyene og prosessen med å utarbeide det Strategiske Programmet, må du registrere deg som kunde hos Strategy World. Tilgang til disse krever et abonnement pr bruker. Vi til byr også abonnement for flere brukere i samme virksomhet. Ta kontakt med oss for priser og tilgang. Vi gjennomfører i tillegg fasiliterte prosesser der vi benytter hele Strategi 360 modellen til å kartlegge virksomheten, for så å utarbeide dens Strategiske program. Til dette benytter vi vårt spesiallagede fasiliteringsrom bestående av 8 store skjermer der vi fysisk går inn i modellen. Dette rommet er for tiden operativt i Bergen. Les mer HER. Ta kontakt med Strategy World hvis du ønsker tilgang. Hvis du allerede har abonnement, trykk på linken under for tilgang.
Trykk her for Strategisk Program MARKEDSFØRING, KOMMUNIKASJON MARKED OG KONKURRANSE PRODUKSJON SALG ØKONOMI ORGANISERING, KOMPETANSE STRATEGISK PROGRAM Strategi 360 GJENNOMFØRING